Herhaalreceptuur – Huisartsenpraktijk Drogeham – Drogeham
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Drogeham
Tillewei 20 9289HC
Drogeham

Herhaalreceptuur

Om medicatie te herhalen zijn er een aantal mogelijkheden:

Telefoon

U kunt op het antwoordapparaat uw medicijnen inspreken. Dit kan 24 uur per dag via keuze 2 in het hoofdmenu. Bij vragen of opmerkingen over het herhalen van medicatie is de assistente natuurlijk ook altijd beschikbaar.

Lege doosjes

U kunt uw medicijnen ook bijbestellen door lege doosjes of recepten in het bakje achter het deurtje naast de voordeur in te leveren. Dit deurtje kunt u tijdens openingsuren zelf openen. Wij verzoeken u vriendelijke dit deurtje ook weer goed te sluiten.

Online

Via het patientportaal op onze website of via de Uw Zorg Online App kunt medicijnen herhalen die u het half jaar ervoor heeft gebruikt. U moet daarvoor wel eerst een account aanmaken.

 

Medicijnen besteld op een werkdag vóór 10:00u kunnen de werkdag erna afgehaald worden op de praktijk tijdens het laatste uur van de dag. Tijdens vakanties kunt u zelf u medicijnen ophalen in de apotheek in Harkema. Buiten kantoortijden bestaat de mogelijkheid om de apotheek te vragen uw medicijnen in de afhaalautomaat te doen. Kijkt u hier voor meer informatie.