Afspraak maken – Huisartsenpraktijk Drogeham – Drogeham
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Drogeham
Tillewei 20 9289HC
Drogeham

Afspraak maken

Hybride werken

Door corona hebben digitale mogelijkheden een vlucht genomen. Ook wij als huisartsenpraktijk bieden nu meer mogelijkheden om via online contact medische vragen te beantwoorden. Hieronder volgt een stappenschema voor uw medische vraag:

 

Stap 1: staat het antwoord op www.thuisarts.nl?

Antwoord Ja: in de thuisartsfolder staat of het nodig is om de huisarts in te schakelen

Antwoord Nee: ga naar Stap 2.

 

Stap 2: wilt u graag rechtstreeks contact met de huisarts evt. met foto’s/filmpje?

Antwoord Ja: klik hieronder op het logo                  Liever een afspraak op het live spreekuur: zie volgende kopje

Spreekuur op afspraak

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken, uitsluitend telefonisch ivm privacy. Het inloopspreekuur van de maandagochtend is komen te vervallen.

U kunt voor de grootste kans op een afspraak op dezelfde dag de praktijk bellen op werkdagen tussen 8:00 en 10:00u op nummer 0512-331236.
Voor overige afspraken of vragen aan de assistente kunt u ook van 10:30 uur tot 12:30 uur en van 14:00 uur – 16:00uur bij ons terecht.
Tussendoor is de praktijk alleen bereikbaar voor spoed.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw komst. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te kunnen maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.